• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • warning: Creating default object from empty value in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/date/date/date.module on line 661.
 

1936, Mammonin seuraaja

Kun puhutaan ylltätävistä käänteistä, Jonathan Mammonin kuolema jonkun ampumaan laukaukseen on monelle juuri sellainen. Mutta elämä eteene ja uusi johtaja pitää valita ennemmin tai myöhemmin. Jotta valinnassa noudatettaisi perinteistä lobbausrakennetta ja koska harva pelaaja tietää kaikista ehdokkaista yhtään mitään, avaan keskustelun, jossa pelaajat saavat kertoa kokemuksiaan ehdokkaista ja esittää näistä mielipiteitä.

Ehdokkaat ovat, suuremmitta puheitta:

Edward Gog (Gogamin entinen johtaja)

Virgil Abaddon (Croatoan päätuomari)

Alexander Bael (Amerikan toimintojen johtaja)

Mike Uriel (Euroopan toimintojen johtaja)

Samantha Belial (Euroopan toiminnot)

Pluvis Niger (Se-projektin päälikkö)

Adam Tiamat (Afrikan toimintojen johtaja)

 

Näistä johtokunnan suosikkeja ovat Gog ja Abaddon.

Edward Gog, koska se hymyilee kivasti. Kannatan myös Samanthaa. En tiedä miksi. Sukupuolikiintiö?

Gog on kilipää, perusolettamuksella. Hullu tiedemies Niger on todennäköisesti vielä kilipäämpi. Koska Gog on kilipää ja johtokunta siitä diggailee, oletan että Abaddon on myös hullu kilipää. Uriel ehkä vähemmän kilipää. Muista en tiedä pahemmin, mutta lähden siitä olettamuksesta että ne ovat jossainpäin samaa kilipää-spektriä kuin nuo muutkin tosi hyviä ideoita täynnä olevat herrat ja rouvat ja neidit. 

 

Kysymys on haluammeko jännitystä ja draamaa vai hyveitä ja tasapainoa? Mhahaha.

 

Edward Gog on vihaa täynnä oleva murhaaja, joka ylpeydessään nimeää myös poikansa samalla nimellä Edwardiksi. Pojan, jota kukaan ei ole edes nähnyt. Haluammeko tämän ihmisen johtavan meitä turmion kitaan, hm?

 

Virgil Abaddon? Kuka tuo kaveri edes on, ja kuka hän luulee olevansa? Ethän Sinä äänestäisi sikaa säkissä?

 

Alexander Bael puolestaan on kauttaaltaan mukava heppu, kaikkien kaveri (paitsi niiden, jotka räjäyttivät hänen toimistonsa, mikä mielestäni on kovin ymmärrettävää ja oikeutettua.). Hän on suoraselkäinen nuori mies, joka ansaitsisi mahdollisuuden vaikuttaa asioihin syvemminkin, kuin nykyisin. Äänestäkää Baelia, Bael on ystävä!

 

Toisaalta jos Baelin suloinen nassu ei miellytä, on oven 2 takana myös toinen potentiaalinen ehdokas: Lo and behold: rock-tähtemme Mike Uriel! Sallikaa silmänne levätä hänessä enemmänkin, ja päästäkää nuorukainen Gogamin edustajaksi: hän tulee järisyttämään rakenteita kuin vyöryvä kivi, tai hurmaamaan vähintään jollakin muulla kerrassaan loistavalla ominaisuudellaan.

 

Adam Tiamatia en ole vielä saanut kunniaa tavata, mutta kehotan tutkimaan ehdokkaidemme taustat harkiten, hyvät työtoverini.

 

Samantha Belial, tuo Timothy Nergalin ja Mike Urielin uskollinen assistentti ansaitsee toki myös mahdollisuutensa vallan kahvassa, jos sallitte kuvainnollisen kieleni. Hän vaikuttaa erittäin pätevältä nuorelta naiselta, ja voisi tuoda Gogamiin virkistäviä uusia tuulia!

 

Pluvis Niger on jännittävä ja yllättäväkin ehdokas, mutta, hyvät ystävät, kehotan teitä tarkkasilmäisyyteen ja -korvaisuuteen hänen tapauksessaan.

Asiat eivät välttämättä ole sitä, miltä pinnaltapäin vaikuttaisivat. Koetelkaa järkeänne ja intuitiotanne!

Vilpitön usko asiaan voi muuttaa todellisuutta, jossa elämme.

~Elena Elsey~

 

Gog - ei kiitos. Mielikuvieni mukaan Gog on vanhoillinen ja kenties pintapuolisesti jonkin verran maltillinen, mutta todellisuudessa niin jäykkä että katkeaa kun menettää liiaksi kontrolliaan asioihin. Yksinkertaisesti liian arvaamaton ja sopeutumaton olento näinä epävarmoina aikoina. Gogissa olisi potentiaalia nousta kunnon fasistiksi, mitä en itse haluaisi nähdä, olkoonkin että ajatukssa on oma draamallinen kutkuttavuutensa. Itse asiassa nyt kun asiaa mietin, Gog toisi valtaan päästyään kyllä mielenkiintoisia ristiriitoja ja hänen äänestämisensä arvo saattaa piillä tässä. Me kutsumme sitä mitä tahdomme maailmaan?

Abaddon - hänestä minulla ei ole kokemuksia eikä erityisiä tuntoja. Se että johtokunta kannattaa häntä Gogin ohella leimaa kyllä hänetkin mielessäni epämääräisen konservatiiviseksi hahmoksi. Olen varovaisen arveleva siitä, että hän saattaisi jatkaa liiaksi tuomarointiaan myös hallintopolitiikassaan. Toki olen valmis muuttamaan mielipidettäni jos hän käytännössä osoittautuu erilaiseksi tyypiksi. Liekö nimen herättämää epäluuloisuutta, mutta minulla on tunne siitä että Abaddon voisi olla Gogiakin pahempi vaihtoehto. Mikä toki tekee hänestä myös valtavan mielenkiintoisen ehdokkaan. 

Bael - asiallisen oloinen ja älykkään oloinen kaveri, joka on kiinnostunut ajankohtaisista asioista ja osaa olla myös mukava ja sosiaalinen. Kokemukseni ovat vähäisiä, mutta positiivisia. Uskon, että hän on sopiva ehdokas jatkamaan Mammonin aloittamia uudistuksia ja nykyistä linjaa. Epäilemättä hänkin tekisi omat virheensä, mutta uskon Baelin silti olevan myös riittävän fiksu näkemään kun näin tapahtuu ja päätymään lopulta oikeisiin (ja humaaneihin) valintoihin, mitä hyvänsä ne sitten ovatkin. Näistä syistä myös mahdollisesti tylsin ehdokas. En myöskään ole varma siitä millaisiin ratkaisuihin hän päätyisi tosipaikan tullen.

Uriel - Ei kokemuksia, ei kantaa. Pääosin silti positiiviset mielikuvat.

Belial - Nainen olisi yllättävä ja järisyttävä hahmo vallassa, kun ottaa huomioon ajan jossa elämme. Saattaisin äänestää ihan vain senkin vuoksi. Pakkaa on hyvä aina välillä sekoittaa.

Niger - Niger on mitä kiinnostavin vaihtoehto. Hän on toinen ehdokkaista, josta minulla on henkilökohtaisia kokemuksia, olkoonkin että ne ovat hieman... hämäriä. Olen varma, että hänen ohjaksissaan Gogamin resursseja ohjattaisiin innovatiivisesti teknologiseen tutkimukseen, etenkin Sen tutkimiseen. Pitäkää tämä mielessä, sillä siitä huolimatta että hän saattaa vaikuttaa osin epämääräiseltä hahmolta, tarkoitus saattaa joskus pyhittää keinot kun kyse on tärkeistä asioista. Omasta mielestäni pidän Sitä tärkeänä asiana. 

Tiamat - Ei kokemuksia, ei kantaa.

---

Olen samoilla linjoilla Illun kanssa siinä, että lopulta kysymys on vain siitä mitä me todella haluamme. Muistakaa, että epävarmat ajat ovat edessä ja ettei niistä välttämättä selvitä parhaiten tasapaksuilla ratkaisuilla. Riskejä on joskus otettava.

 

 

Täten lupaan pyhästi äänestää henkilöä tahi epähenkilöä joka on, jos suinkin mahdollista, täydellisessä vastakohdassa siihen nähden mitä tavallinen, odotetusti rauhaa rakastava normaali minäni kokee mahdollisesti oikeamieliseksi, järkeväksi tahi peräti turvallisuuden tunnetta lisääväksi, ja esitän nöyrästi että muutkin niin tekevät, eli siis päinvastoin kuin luonnostaan kokevat.

Katsokaatten, te jalot näkemyksellä, rakkaudella ja vapaudella siunatut ihmiset, irti ahneuden ja tuhon ikeestä: Mikäli Tahot laittavat kooltaan isommat rattaat tahi pyörät pyörimään, ne ovat hyödykkäämpiä ja kiinnostavampia sörkkiä ja tuikkia kapuloilla. Pienet rattaat, pienet pyörät, pienet aatteet, pienet teot? Ei, veljet ja sisaret, ei sellainen ole kuunaan vapautemme ja henkemme arvoista. 

Nostakaamme siis se mustin ja pahin sakka pohjasta pinnalle, jotta saamme käyttää näitä lapioita ja kapuloita jotka käsiimme on annettu! Olkaamme odottamattomia, ennakoimattomia ja kunniattomia ihmisiä nyt jotta edes jälkeläisemme meille sen kunnian antaisivat jota emme vielä saa ansaita!

 

Voi veljet, voi meitä!

 

 

 

 

 

 

Eläköön ja kukoistakoon Alexander Bael ja Mike Uriel! Antakaa sydämenne ääni Mike Urielille (tai Baelille, kumpi vaan enemmän miellyttää)! ( insert hearts here )

Vilpitön usko asiaan voi muuttaa todellisuutta, jossa elämme.

~Elena Elsey~

Mä en tiedä mistään mitään, mutta Gog oli kyllä ihan asiallinen johtaja. Paremmin meillä silloin meni kun se oli vielä johdossa. Mulla ei oikeastaan ole mitään pahaa sanottavaa kenestäkään muusta ehdokkaasta, mut eipä niissä mitään hyvääkään ole. Gog takaisin, ainahan sen voi syrjäyttää myöhemmin jos hommat ei toimi ;)

Kai me kaikki antigogistit nyt joudutaan yhdistymään Urielin lipun alle, ihan vaan ettei pahin tapahdu. Eiks jeh?

Tässä nyt kun on mahdollisuus, niin voisin lobbata vähän eri ehdokkaita listaamalla enemmän tai vähemmän tunnettuja plus- ja miinuspuolia:

Edward Gog (Gogamin entinen johtaja)

 - Vanha johtaja, kertaalleen jo naksahtanut virkaa tehdessään

 + Vanha johtaja, kokenut ja vaikutusvaltainen

Virgil Abaddon (Croatoan päätuomari)

 - Ei pidä asiamiehistä, näkee teidät välttämättömänä pahana

 + Tehokas, kiinnostunut liikevoitoista

Alexander Bael (Amerikan toimintojen johtaja)

 - Kantaa kaunaa asiamiehille New Yorkin toimiston räjäyttämisestä '29

 + Pitkä kokemus taistelussa gogamin vihollisia vastaan amerikassa

Mike Uriel (Euroopan toimintojen johtaja)

 - Nuori ja kokematon, tuli töihin Timothy Nergalin tilalle. Timothyn kuolemaan liittyvät olosuhteet vähintään epäilyttävät

 + Nuori, näkee asiat uudella tavalla

Samantha Belial (Euroopan toiminnot)

 - Ei välttämättä kovin kiinnostunut vallasta ja voimasta

 + Yksi harvoista naisista, joilla yhtään vaikutusvaltaa Gogamissa

Pluvis Niger (Se-projektin päälikkö)

 - Aika tuntematon hahmo, agendat epäselviä

 + Kiinnostus tieteeseen ja erityisesti Siihen

Adam Tiamat (Afrikan toimintojen johtaja)

 - Ollut Afrikassa, eli poissa sivistyneestä maailmasta, kovin kovin pitkään

 + Yksi vanhimpia Gogamin vielä hengissäolevia työntekijöitä, vakaa kuin kivi

"now that's helpful thankyou!"

 

*hakkaa päätä seinään*

 

Paikalla olevat käyttäjät

Paikalla on tällä hetkellä 0 käyttäjää ja 0 vierasta.

Syötteet

Julkaise syötteitä