• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • warning: Creating default object from empty value in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/date/date/date.module on line 661.
 

2002, raportit

Käyttäjän thomas kuva

Erään ******laisen linnan sivukappelissa alttarin edessä **.**.2002.

Thomas rukoilee:

- Hyvä isä, anna minulle anteeksi, koska olen tehnyt syntiä.

Äänet kaikuvat sivukappelissa, muualta linnasta kuuluu järjestelyiden ääniä.

- Yllätyin, kuinka vähän itse asiassa, vain omaisuutta tuhosin ja varastin. Mutta haudoin kyllä synkempiä syntejä, mutta onneksi Mikael ei tullut paikalle. Sen kyllä hyvin tiedät, kun seurasit katseellasi minua kuumalla ja pitkällä valtatiellä.

Joku tulee ovelle ja kuiskaa, pian on aika.

- Joo, tiedän, hoidan tämän loppuun nopeasti.

Ok, muista vain, että älä anna naisten odottaa. Oven sulkeuduttua:

- Jumalani, koitit uskoani monin keinoin ja viettelit minua harhateille. Kuten se suuri onnettomuus, joka koitui melkein kuolemakseni. Niin, tarina Terästä ja minusta, kuinka Terä yritti ottaa vallan. Onneksi minulla oli luotettavat ystävät: Mia ja Desiree. Vaikka he jatkuvasti nahistelivat, silti he antoivat minulle voimaa kestää loppuun saakka, vaikka se ei ollut helppoa, etenkin kun tiesin sydämessäni sinun suurimman minulle asettaman kiusauksen: valinnan tekemisen minun puoliskojen välillä. Niin Terän ja Iriksen. Terä oli minulle kuin
veli, johon pystyin luottamaan, että hän vahtii selustani silloin kun olen yksin ja kun vaara vaani. Iris taas toi minulle lämmön sydämeeni ja poisti yksinäisyyden.

Hiljaisuus vallitsee sivukappelissa...

- Muistelin aikaisempia tekojani, kuinka poistimme kohtalon kahleet meidän niskasta ja oppini sinusta: rakkaus ja lempeys. Jos olisin valinnut Terän olisin vain kumiseva vaski tai helisevä symbaali eli olisin kuollut sisältä. Silloin tein varmaan sen ainoan oikean valinnan elämässäni ja valitsin Iriksen Terän ylitse. Luulin kuolevani, mutta olitte armollinen, meitä kohtaan. Kiitos siitä.

<Ehkä aavistuksen hyväksyvä tunne valtaa sivukappelin>

- Nyt, ehkä ymmärrän, miksi koittelit minua, katsoaksesi, onko meidän rakkautemme tarpeeksi vahva, koska Emman kanssa se ei ollut. Mutta meidän oli, on ja tulee olemaan iankaikkisesti.

<Hyväksyvä tunne voimistuu>

Thomas nousee pystyyn ja siloittelee vaatteensa ja päättäväisesti kävelee sivukappelista ulos pääkappeliin, jossa juhlavieraat odottavat hääseremonioita. Itse seremonia sujui kuin unelma konsanaan. Vieraita ei ollut paljon: Desiree, Mia, Laura ja joitain muita tuttuja vanhasta elämästä, mutta ei se juhlahumua estänyt. Juhlien loppuessa nuori pari: Thomas & Iris ryntäävät vaaleanpunaiseen Cadillacciin, jossa lukee “Just Married”. Takapeilissä heiluu takorautaisessa ketjussa ourobuksen symboli. Cadillacin pois karauttaessa tarkkasilmäisimmät havaitsivat, että takakontti on hitsattu kiinni.

Käyttäjän Lop kuva

 

Rakas livejournal!

Jännittää! Tunnen, että jokin kasvaa sisälläni, kasvaa sydämessäni, kaluaa sisuskaluni...ja se jokin on Sieni! Ihanaa, sanon! Tuntuikin todella ontolta, mutta nyt Sieni ja sen kuiskaukset ovat täyttäneet tyhjän kolon elämässäni. <3 <3 <3 ja lisäsydämiä!

Että minä, Desireé Louvre, näyttelyesine vuosien takaa, armoitettu seikkailija ja maailmanmatkaaja, olen Suuren Sienen valittu, suuren Yuggothin osa tässä maailmassa. Kuulen unessa kuiskauksia, jotka johdattavat minua. Ehkä äitini? Suuri noita, unet kuiskivat, Sienen profeetta. Ihana Sieni!

Gogam kutsui minut töihin. En edes tiennyt Gogamista, ennenkuin unet kuiskivat minulle. Gogam halusi meidän hakevan vaaleanpunaisen Cadillacin ja ajavan sen halki mantereen. Manner on pitkä kuin, no, jokin tosi pitkä asia! Ja en minä ole eilisen Sienen itiö! Tiesin heti, että jotain on pielessä, mutta päätin leikkiä mukana. Olenhan nyt aito asiamies, asioiden osaaja ja ylempää A-luokkaa! Mentiin laittamaan "Asiaa!" takaisin Asiamiehiin!

Matkaseurassani olivat charmantti herrasmies Thomas sekä ihastuttavan pinkeä Mia, liekkien heijastuma. Sieni ja liekki kilvoittelevat, totta kai, mutta tällä kertaa meillä oli aselepo: saatoimme ihastuttavan, traagillisesti rakastuneen Thomasin yhteen nuoruuden ihastuksensa kanssa. Hurmaava rakkaustarina! Olen niin onnellinen! Nimeän seuraavan löytämäni lahojuotikkaan nuorenparin mukaan!

Matkalla auto toki piirsi maahan mystisesti ja jakoi maata blaablaablaa, mutta ketä kiinnostaa, kun käsillä oli tällainen rakkaustarina! Herkistyin niin, että jätin räjäyttämättä auton ja tappamatta kaikki vaikka kuinka olin jo panostanut sen. Ihanaa!

Puuttui vain että olisimme Liekin kanssa vetäneet Thelmat ja Louiset ja kruisanneet auringonlaskuun vrummm, vaikka ehkä sentään vetämättä jyrkänteeltä alas, se olisi ollut liioittelua huh. LOL.

Päätän tämän täältä tähän tai jotain. Gogamille vielä terveiset Mylene Farmerin sanoin.

Ψ Gogam, etsin teidät yksi kerrallaan, keitän ja syön. Jokaisen. Ja lapsenne. Sieni ei unohda. Ψ

(Livejournal, etsin teidätkin käsiini ja syön, kun mä en löydä tästä blinkkitägejä ylläolevaan! Sieni haluaa blinkata! Ylläpito help apua!)

 

Pus! Terkkui Sienelt!

 

Desireé, Seikkailullinen Kabareesieni

 

Paikalla olevat käyttäjät

Paikalla on tällä hetkellä 0 käyttäjää ja 0 vierasta.

Syötteet

Julkaise syötteitä