• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • warning: Creating default object from empty value in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/date/date/date.module on line 661.
 

Muistiinpano-ohjeistus

Yleisesti ottaen muistiinpanoja tehdessä kannattaa ajatella niitä pelaajia, jotka eivät ole olleet peleissä vielä mukana, eli kryptiset ja epämääräiset ajatelmat ovat kaikille hauskempaa luettavaa kuin yksityiskohtaiset ja loppuun asti mietityt. Raportit hahmonäkökulmasta, joka tarkoittaa, että pelikerralla kuolleet hahmot pääsevät raportointitehtävistä. Muistiinpanosäikeisiin voi osallistua vaikka hahmo olisikin menehtynyt.

Pitäkää hauskaa :)

 

Paikalla olevat käyttäjät

Paikalla on tällä hetkellä 0 käyttäjää ja 0 vierasta.

Syötteet

Julkaise syötteitä