• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • warning: Creating default object from empty value in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/date/date/date.module on line 661.
 

1923, Kesäkuu, Punakaivanto, Croatoa

2010
15
Heinä
Pelaajat: 

http://www.flickr.com/photos/billward/1372049442/ / cc-by 2.0

Vuosi: 1923
Genre: P.G. Wodehouse
Hahmot: Juhilin kutsuttuja

Myrskyisän vuosikymmenen alun jälkeen on aika istahtaa alas, katsoa taaksepäin tehtyjä virheitä ja voittoja ja eteenpäin kohti tulevia saavutuksia. Paikalla on yhtiön johtoa ja läheisiä ystäviä. Juomaa, ruokaa, ystävyyttä, ehkä hieman lentopalloa ja tennistä.

 

Paikalla olevat käyttäjät

Paikalla on tällä hetkellä 0 käyttäjää ja 0 vierasta.

Syötteet

Julkaise syötteitä