• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • warning: Creating default object from empty value in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/date/date/date.module on line 661.
 

1926, Joulukuu, Šiauliai/Kaunas, Liettua

2010
14
Elo

Vuosi: 1926

Genre: Road Movie

Hahmot: "Teidät on valittu, koska tiedän teillä olevan vilpitöntä uskoa Jumalaan"

Pyyntö on varsin erikoinen, mutta Liettuan Šiauliaissa on kumpu, jolle ihmiset ovat alkaneet kuljettaa jostain syystä ristejä joiden mukana on pieni rukous tai pyyntö siunauksesta. Sota tuhosi yli sata kummulla seisonutta ristiä, mutta uusia tuodaan kummulle harva se päivä. Edward Gogin, Gogamin entisen johtajan, poika on vakavasti sairas, ja hän on esittänyt henkilökohtaisen pyynnön Gogamille, josko me voisimme pyytää muutamaa uskossaan vahvaa työntekijää matkamaan tälle kummulle ja toimittamaan sinne Edwardin käsin kaivertaman ristin jossa on hänen poikansa nimi.

 

Paikalla olevat käyttäjät

Paikalla on tällä hetkellä 0 käyttäjää ja 0 vierasta.

Syötteet

Julkaise syötteitä