• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • warning: Creating default object from empty value in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/date/date/date.module on line 661.
 

1925, Syyskuu, Ateena, Kreikka

2010
04
Elo
Vuosi: 
1925
Genre: 
Hirviönmetsästys
Hahmot: 
Hirviönmetsästäjiä

Jokin häiritsee Gogamin toimia Kreikassa. Sabotoi lähetyksiä, pelottelee työntekijöitä, ja viimeisimpänä, se on käynyt Gogamin paikallisen johtomiehen kimppuun. Miehen raporteista ei meinaa saada juuri mitään järkevää selkoa, mutta se mitä on pääteltävissä on se, että se, mikä hänen kimppuunsa kävi ei ollut ihminen. Ja tämä on se, missä te astutte kuvaan. Menkää paikan päälle, ottakaa selvää, mistä on kyse ja turvatkaa Gogamin intressit Kreikassa.

--

"Taivaalle ilmestyi risti. Risti! Ymmärrättekö?! Tämä arpi kasvoissani ei ole mikään hiton mielikuvituksen tuote. Tuolla oli jotain outoa."

 - Timothy Nergal

 

Paikalla olevat käyttäjät

Paikalla on tällä hetkellä 0 käyttäjää ja 0 vierasta.

Syötteet

Julkaise syötteitä