• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • warning: Creating default object from empty value in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/date/date/date.module on line 661.
 

1985, Joulukuu, Jossain päin sademetsää, Ruanda, Afrikan Unioni

2012
25
Maalis
Vuosi: 
1985
Genre: 
Luontodokumentti
Hahmot: 
Biologeja, viidakkoseikkailijoita, gorillojen ystäviä

 

"Gorilloja? Ja David Attenborough toivoo saada mukaansa asiamiehiä?"

"Kyllä. Woodstockia edeltäneet tapahtumat ovat jääneet hänen mieleensä vääjäämättöminä. Hän on menossa vaaralliselle alueelle ja tietää asiamiesten olemassaolosta. Tiedän, että tämä on paljon pyytää, mutta jos tarjoamme hänelle sen mitä hän haluaa, niin minulla olsii sauma saada lähteä tekemään omaa projektiani BBC:lle. Ja muutenkin..."

"Tarpeeksi selityksiä. Tämä on meille mitä mainioin tilaisuus lähettää puolueeton neuvottelija alueelle. Valmistele kutsurituaali, annetaan herra Attenboroughille mitä herra Attenborough haluaa."

 

 

Paikalla olevat käyttäjät

Paikalla on tällä hetkellä 0 käyttäjää ja 0 vierasta.

Syötteet

Julkaise syötteitä