• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • warning: Creating default object from empty value in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/date/date/date.module on line 661.
 

1988, Joulukuu, Lockerbie, Iso-Britannia

2012
02
Kesä
Vuosi: 
1988
Genre: 
Meditaatio
Hahmot: 
Itsensä epäilijöitä, merkitykseensä uskovia, hukassa olevia

"Tämä on varsin epätavallinen tehtävä. Itseasiassa sellainen, jonka tarkoitus ei ole parantaa Gogamin tulosta tai meidän asemaamme maailmassa. Totta puhuen, tarkoitus ei ole tehdä maailmalle mitään. Tarkoitus on muuttaa Gogamia. Olemme kutsuneet New Yorkkiin kaikki Gogamin merkkimiehet ja -naiset, ja toivomme teidän kertovan meille, mitä te asiamiehinä haluaisitte Gogamin olevan. Joskus jos haluaa muuttaa maailmaa, pitää pystyä ensin muuttamaan itseään. Eikö näin?"

Elisabeth katsoo teitä televisioruudun läpi kysyvästi ja kertoo liittyvänsä seuraanne Lontoossa, josta jatkatte lentäen Amerikkaan. Paikalla oleva assistentti pystäyttää videonauhurin.

 

Paikalla olevat käyttäjät

Paikalla on tällä hetkellä 0 käyttäjää ja 0 vierasta.

Syötteet

Julkaise syötteitä