• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • warning: Creating default object from empty value in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/date/date/date.module on line 661.
 

1989, Maaliskuu, Queens, Toisaalla/Yhdysvallat

2012
08
Kesä
Vuosi: 
1989
Genre: 
Post-Apokalyptinen
Hahmot: 
Johtokunnan lähettiläitä, oman agendansa ajajia, särkyneen maailman tutkijoita

 

Gogam, Croatoa

"Radioyhteys on poikki. Emme tiedä kuinka pitkään. Kyseessä on väliaikainen häiriö, ei syytä huoleen."

.....

Johtokunta, Toisaalla

"Amiraali Keltasilmä on luvannut luovuttaa joukon varjojaan tätä tehtävää varten teidän käyttöönne. Hän toivoo, että pidätte niistä hyvää huolta. Joukot odottavat teitä käytävän päästä lähtevien portaiden juurella."

"Älä unohda kertoa heille mikä tämän operaation tarkoitus on," hämähäkkimäinen mies kommentoi sinipukuiselle erään käytävän oven viereltä.

"Aivan. Alhaalla on meidän ainoa kunnollinen sillanpääasemamme maan päällä - Queens. Ja toivomme, että puhdistatte sen meille sitä vaivaavasta ongelmasta, että se ei sovi yksiin alla olevan todellisuuden kanssa. Meillä on pieni ikkuna toimia - Aurinkomyrsky piiskaa maata juuri nyt, ja niiden ansiosta silta täältä sinne on hetken aikaa täysin toimintakykyinen. Jos onnistutte, saamme sillan tämän paikan ja Queensin välillä pysyväksi. Ja sitä kautta voimme vihdoin nähdä jonkinlaisen valon tunnelin päässä."

 

 

Paikalla olevat käyttäjät

Paikalla on tällä hetkellä 0 käyttäjää ja 0 vierasta.

Syötteet

Julkaise syötteitä