• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • warning: Creating default object from empty value in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/date/date/date.module on line 661.
 

1990, Elokuu, Kuwait, Kuwait

2012
13
Kesä
Vuosi: 
1990
Genre: 
Urbaani myyttinen fantasiaeeppos
Hahmot: 
Neuvottelijoita, sotureita, muinaisten asioiden tuntijoita

 

"Minä olen Sin. 

Tässä on poikani, Adad. Tunnette hänet varmaankin paremmin nimellä Leonard. Hän on kulkenut keskuudessanne ja arvioinut teitä. Ilostuen ja pettyen kerta toisensa jälkeen.

Minun on annettu valta neuvotella kanssanne Anun edustajana. 

Tulkaa hoviini oman väkenne edustajina. Ottakaa. Syökää pöytäni antimista. Juokaa puutarhani hedelmien nektari. Kun olette valmiita, siirtykäämme Kuwait Towersin näköalapaikalle keskustelemaan siitä oletteko te perintömme arvoisia. Vai tarjoanko sitä jollekulle muulle."

Sin katsoo kaupungin ylle nousevaa hopeista pyörrettä hymyillen.

"Nergal saapuu pian Bagdadista, joten jätän teidät hetkeksi valmistautuessani sotaan. Suosittelen kahvia. Se on erinomaista."

 

 

Paikalla olevat käyttäjät

Paikalla on tällä hetkellä 0 käyttäjää ja 0 vierasta.

Syötteet

Julkaise syötteitä