• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • warning: Creating default object from empty value in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/date/date/date.module on line 661.
 

1992, Huhtikuu, Los Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat

2012
20
Kesä
Vuosi: 
1992
Genre: 
Jengimaisemaa
Hahmot: 
Kauppiaita, rikollisia, mystikoita

"Miksette lähetä vain tavallisia neuvottelijoita paikalle? Miksi haluatte riskeerata asiamiehiä?"

"Los Angeles on skientologien linnake. Sinne pääseminen on oma ongelmansa ja meidän pitää varmistaa, että herra Lily on sopiva mies johtamaan joukkoja ennen kuin luovutamme tulivoimaa hänelle. Asiamiehet ovat täydellisiä toimijoita tähän"

"Tottakai. Lähetetään asiamiehiä kehittyneen aselastin kanssa skientologien pääkallopaikalle Yhdysvalloissa. Mikä voisi mennä pieleen?"

"Hei, nyt loppui asenteilu. Tämä on pitkälle mietitty suunnitelma!"

 

Paikalla olevat käyttäjät

Paikalla on tällä hetkellä 0 käyttäjää ja 0 vierasta.

Syötteet

Julkaise syötteitä