• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • warning: Creating default object from empty value in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/date/date/date.module on line 661.
 

1993, Helmikuu, New York, New York, Yhdysvallat

2012
28
Kesä
Vuosi: 
1993
Genre: 
Melankolinen rakkaustarina
Hahmot: 
Henkilökohtaiisa valmentajia, matchmakereita, moderneja kupidoja

 

"Ja herra Gatsonin ainoa ehto yhtiönsä myynnille on, että hän saa vielä kerran lainata asiamiehiä tekemään hänen likaiset hommansa?"

"Kyllä. Jos hän saa kutsua asiamiehet ja nämä suoriutuvat hänen määrämässään tehtävässä, hän on valmis myymään osuutensa Gatson Enterprisesistä dollarilla Gogamille."

"Tässä on koira haudattuna"

"Aivan varmasti. Mutta herra Gatson on kuolemansairas mies. Jos emme toimi nyt, hän todennäköisesti kuolla kupsahtaa ja jäämme tyhjin käsin."

 

 

Paikalla olevat käyttäjät

Paikalla on tällä hetkellä 0 käyttäjää ja 0 vierasta.

Syötteet

Julkaise syötteitä