• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • warning: Creating default object from empty value in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/date/date/date.module on line 661.
 

1993, Helmikuu, New York, New York, Yhdysvallat

2012
28
Kesä
Vuosi: 
1993
Genre: 
Melankolinen rakkaustarina
Hahmot: 
Henkilökohtaiisa valmentajia, matchmakereita, moderneja kupidoja

 

"Ja herra Gatsonin ainoa ehto yhtiönsä myynnille on, että hän saa vielä kerran lainata asiamiehiä tekemään hänen likaiset hommansa?"

"Kyllä. Jos hän saa kutsua asiamiehet ja nämä suoriutuvat hänen määrämässään tehtävässä, hän on valmis myymään osuutensa Gatson Enterprisesistä dollarilla Gogamille."

"Tässä on koira haudattuna"

"Aivan varmasti. Mutta herra Gatson on kuolemansairas mies. Jos emme toimi nyt, hän todennäköisesti kuolla kupsahtaa ja jäämme tyhjin käsin."

 

1992, Huhtikuu, Los Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat

2012
20
Kesä
Vuosi: 
1992
Genre: 
Jengimaisemaa
Hahmot: 
Kauppiaita, rikollisia, mystikoita

"Miksette lähetä vain tavallisia neuvottelijoita paikalle? Miksi haluatte riskeerata asiamiehiä?"

"Los Angeles on skientologien linnake. Sinne pääseminen on oma ongelmansa ja meidän pitää varmistaa, että herra Lily on sopiva mies johtamaan joukkoja ennen kuin luovutamme tulivoimaa hänelle. Asiamiehet ovat täydellisiä toimijoita tähän"

"Tottakai. Lähetetään asiamiehiä kehittyneen aselastin kanssa skientologien pääkallopaikalle Yhdysvalloissa. Mikä voisi mennä pieleen?"

"Hei, nyt loppui asenteilu. Tämä on pitkälle mietitty suunnitelma!"

1991, Tammikuu, Hekla, Islanti

2012
18
Kesä
Vuosi: 
1991
Genre: 
Matka Manan Majoille
Hahmot: 
Tulelle puhujia, Mystikoita, Uskalikkoja

 

"Jos ennusmerkit pitävät paikkansa, tuo on oviaukko tuonpuoleiseen. Mahdollisuus saada takaisin jotain, joka on jo kerran unohdettu," Gogamin johtaja tarkastelee tilannetta uutiskuvasta, "Ja me olemme unohtaneet paljon."

Hän katsoo seinällä olevia maalauksia edellisistä yhtiön ohjaksissa olleista ja kääntyy kohti avustajaansa.

"Meidän on pakko ottaa selville onko asia näin."

"Kuka olisi niin hullu, että laskeutuisi purkautuvaan tulivuoreen?"

 

1990, Elokuu, Kuwait, Kuwait

2012
13
Kesä
Vuosi: 
1990
Genre: 
Urbaani myyttinen fantasiaeeppos
Hahmot: 
Neuvottelijoita, sotureita, muinaisten asioiden tuntijoita

 

"Minä olen Sin. 

Tässä on poikani, Adad. Tunnette hänet varmaankin paremmin nimellä Leonard. Hän on kulkenut keskuudessanne ja arvioinut teitä. Ilostuen ja pettyen kerta toisensa jälkeen.

Minun on annettu valta neuvotella kanssanne Anun edustajana. 

Tulkaa hoviini oman väkenne edustajina. Ottakaa. Syökää pöytäni antimista. Juokaa puutarhani hedelmien nektari. Kun olette valmiita, siirtykäämme Kuwait Towersin näköalapaikalle keskustelemaan siitä oletteko te perintömme arvoisia. Vai tarjoanko sitä jollekulle muulle."

Sin katsoo kaupungin ylle nousevaa hopeista pyörrettä hymyillen.

"Nergal saapuu pian Bagdadista, joten jätän teidät hetkeksi valmistautuessani sotaan. Suosittelen kahvia. Se on erinomaista."

 

1989, Maaliskuu, Queens, Toisaalla/Yhdysvallat

2012
08
Kesä
Vuosi: 
1989
Genre: 
Post-Apokalyptinen
Hahmot: 
Johtokunnan lähettiläitä, oman agendansa ajajia, särkyneen maailman tutkijoita

 

Gogam, Croatoa

"Radioyhteys on poikki. Emme tiedä kuinka pitkään. Kyseessä on väliaikainen häiriö, ei syytä huoleen."

.....

Johtokunta, Toisaalla

"Amiraali Keltasilmä on luvannut luovuttaa joukon varjojaan tätä tehtävää varten teidän käyttöönne. Hän toivoo, että pidätte niistä hyvää huolta. Joukot odottavat teitä käytävän päästä lähtevien portaiden juurella."

"Älä unohda kertoa heille mikä tämän operaation tarkoitus on," hämähäkkimäinen mies kommentoi sinipukuiselle erään käytävän oven viereltä.

"Aivan. Alhaalla on meidän ainoa kunnollinen sillanpääasemamme maan päällä - Queens. Ja toivomme, että puhdistatte sen meille sitä vaivaavasta ongelmasta, että se ei sovi yksiin alla olevan todellisuuden kanssa. Meillä on pieni ikkuna toimia - Aurinkomyrsky piiskaa maata juuri nyt, ja niiden ansiosta silta täältä sinne on hetken aikaa täysin toimintakykyinen. Jos onnistutte, saamme sillan tämän paikan ja Queensin välillä pysyväksi. Ja sitä kautta voimme vihdoin nähdä jonkinlaisen valon tunnelin päässä."

 

1988, Joulukuu, Lockerbie, Iso-Britannia

2012
02
Kesä
Vuosi: 
1988
Genre: 
Meditaatio
Hahmot: 
Itsensä epäilijöitä, merkitykseensä uskovia, hukassa olevia

"Tämä on varsin epätavallinen tehtävä. Itseasiassa sellainen, jonka tarkoitus ei ole parantaa Gogamin tulosta tai meidän asemaamme maailmassa. Totta puhuen, tarkoitus ei ole tehdä maailmalle mitään. Tarkoitus on muuttaa Gogamia. Olemme kutsuneet New Yorkkiin kaikki Gogamin merkkimiehet ja -naiset, ja toivomme teidän kertovan meille, mitä te asiamiehinä haluaisitte Gogamin olevan. Joskus jos haluaa muuttaa maailmaa, pitää pystyä ensin muuttamaan itseään. Eikö näin?"

Elisabeth katsoo teitä televisioruudun läpi kysyvästi ja kertoo liittyvänsä seuraanne Lontoossa, josta jatkatte lentäen Amerikkaan. Paikalla oleva assistentti pystäyttää videonauhurin.

1987, Marraskuu, Xi'an, Kiina

2012
29
Touko
Vuosi: 
1987
Genre: 
Kauhu
Hahmot: 
Sotureita, hiippareita, sabotöörejä

"Aikovat tehdä siitä virallisesti osan maailmanperintöluetteloa?"

"Kyllä."

"Meidän tulee toimia siis vikkelään. Se on täynnä Lohikäärmeiden konstrukteja."

"Niinpä. Lähettäisin EPD:tä, mutta en usko, että he ovat kykeneväisiä hoitamaan tämän skaalan uhkaa."

"Tuhansia terrakottasotureita, odottamassa vapautumista. Olet oikeassa. Tähän tarvitaan asiamiehiä."

1986, Helmikuu, Jossain keskellä ei mitään, Oklahoma, Yhdysvallat

2012
04
Huhti
Vuosi: 
1986
Genre: 
Meditaatio
Hahmot: 
Pasifisteja, mystikkoja, tähtien seuraajia
Pelaajat: 

"Halleyn komeetta, sir."

"Mitä siitä?"

"Tyttö on kadonnut Oklahomassa, Halleyn komeetta on lähestymässä. Yksi plus yksi? Häntä ollaan uhraamassa."

"Selvä. Eivätkä paikalliset viranomaiset eivät tiedä minkä kanssa ovat oikeasti tekemisissä?"

"Eivät"

1985, Joulukuu, Jossain päin sademetsää, Ruanda, Afrikan Unioni

2012
25
Maalis
Vuosi: 
1985
Genre: 
Luontodokumentti
Hahmot: 
Biologeja, viidakkoseikkailijoita, gorillojen ystäviä

 

"Gorilloja? Ja David Attenborough toivoo saada mukaansa asiamiehiä?"

"Kyllä. Woodstockia edeltäneet tapahtumat ovat jääneet hänen mieleensä vääjäämättöminä. Hän on menossa vaaralliselle alueelle ja tietää asiamiesten olemassaolosta. Tiedän, että tämä on paljon pyytää, mutta jos tarjoamme hänelle sen mitä hän haluaa, niin minulla olsii sauma saada lähteä tekemään omaa projektiani BBC:lle. Ja muutenkin..."

"Tarpeeksi selityksiä. Tämä on meille mitä mainioin tilaisuus lähettää puolueeton neuvottelija alueelle. Valmistele kutsurituaali, annetaan herra Attenboroughille mitä herra Attenborough haluaa."

 

1984, Ikea, Toisaalla

2012
15
Maalis
Vuosi: 
1984
Genre: 
??
Hahmot: 
Asiamiehiä

Aika. Mitä aika oikeastaan on?

 

Paikalla olevat käyttäjät

Paikalla on tällä hetkellä 0 käyttäjää ja 0 vierasta.

Syötteet

Julkaise syötteitä