• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • warning: Creating default object from empty value in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/date/date/date.module on line 661.
 

1912-1913 Tutkimustulokset

Se:

Sen tutkimiselle on omistettu aikaa hyvin paljon viimeisen vuoden aikana. Se tuntuu vaikuttavan joidenkin henkilöiden persoonallisuuteen negatiivisesti. Sen olemuksesta on vaikea saada otetta. Se löytyi vuoden 1908 räjähdyksen jäljiltä keskeltä Siperiaa. Se vaimentaa psyykkisesti herkkien ihmisten kykyjä läheisyydessään.

Croatoan tähti:

Croatoan tähden löytäminen on osoittautunut mahdottomaksi nykyisellä laitteistolla. Kaikki merkit viittaisivat siihen, että Valkoinen lilja onnistui jotenkin varastamaan korun, mutta kuoli Titanicilla, upoten jäisiin meriin koru mukanaan.

Tuntemattomat:

Ei mitään raportoitavaa. Mitä meidän pitikään tutkia?

Unet ja Enteet:

Enneunia näkevien ihmisten määrä on lähtenyt kasvuun vuoden 1908 tapahtumien jälkeen. Croatoalaisista arviolta 0.1% näkee jonkinlaisia etiäisiä. Edward Gog on pyrkinyt palkkaamaan alaan erikoistuneita ihmisiä alaisikseen selvittääkseen asiaa tarkemmin.

 

Paikalla olevat käyttäjät

Paikalla on tällä hetkellä 0 käyttäjää ja 0 vierasta.

Syötteet

Julkaise syötteitä