• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • warning: Creating default object from empty value in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/date/date/date.module on line 661.
 

1931-1933 Kysely 1 - Trendit

Croatoalainen Identiteetti, Itseisarvo
0% (0 ääntä)
Mystiikka
14% (3 ääntä)
Luonnonuskonnot
14% (3 ääntä)
Kuvataide
5% (1 ääni)
Musiikki
5% (1 ääni)
Varallisuuden kasvattaminen
10% (2 ääntä)
Hedonismi
14% (3 ääntä)
Huumaavat aineet
10% (2 ääntä)
Tiede
19% (4 ääntä)
Kristinusko
10% (2 ääntä)
Jotain muuta, mitä?
0% (0 ääntä)
Ääniä yhteensä: 21

Vuosien 1931 ja 1933 välillä on kolme erillistä kyselyä. Ensimäinen koskee trendejä, jotka ovat nousussa Croatoalla näiden vuosien aikana. Kysely on auki viikon. Kuka tahansa sivustolle kirjautunut (ei vain peleissä jo olleet pelaajat) saa vastata tähän.

Pohjalla on aikaisemman trendikyselyn äänet, ja lisäksi yksi ääni jokaiselle vaihtoehdolle, jota on äänestetty.

Johtokunnan jäsenten äänet lasketaan tuplana.

 

Paikalla olevat käyttäjät

Paikalla on tällä hetkellä 0 käyttäjää ja 0 vierasta.

Syötteet

Julkaise syötteitä