• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • warning: Creating default object from empty value in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/date/date/date.module on line 661.
 

1931-1933 Kysely 2 - Liittoutumat

Jenkit
28% (5 ääntä)
Saksa
28% (5 ääntä)
Britit
11% (2 ääntä)
Siirtomaat
11% (2 ääntä)
Neuvostoliitto
0% (0 ääntä)
Kansainliittoon liittyminen ja yhdistymisen henki
6% (1 ääni)
Muu maailma joutaa Helvettiin, keskitytään vain Croatoaan
17% (3 ääntä)
Jotain muuta, mitä?
0% (0 ääntä)
Ääniä yhteensä: 18

Vuosien 1931 ja 1933 välillä on kolme erillistä kyselyä. Toinen vastaa kysymykseen, keiden kanssa Croatoa on eniten tekemisissä. Kysely on auki viikon. Kuka tahansa sivustolle kirjautunut (ei vain peleissä jo olleet pelaajat) saa vastata tähän.

Pohjalla on aikaisemman liittoumakyselyn äänet, ja lisäksi yksi ääni jokaiselle vaihtoehdolle, jota on äänestetty.

Johtokunnan jäsenten äänet lasketaan tuplana.

 

Paikalla olevat käyttäjät

Paikalla on tällä hetkellä 0 käyttäjää ja 0 vierasta.

Syötteet

Julkaise syötteitä