• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • warning: Creating default object from empty value in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/date/date/date.module on line 661.
 

1994: Yksityinen kirje Mike Urielile

 

Rakkain Mike,

Siitä on taas tovi kun olen kirjoittanut sinulle. Se ei ole erityisesti tarkoituksella, mutta varsinaista asiaa tulee nykyään niin kovin harvoin. Ja pelkään toisinaan, että jos kirjoitan aina kun sylki paperille jotain tuo, nämä kirjeet menettävät merkityksiään.

Kuten varmaan huomaat postileimoista, olen vaihteeksi Euroopassa. Edward lähetti minut tsekkaamaan jotain paikallista underground-bändiä, nimi oli joku Leaves of May tai Neverending May. Kuukausijuttua joka tapauksessa. Ihan mukavaa tavaraa, mutta en ihan suoraa sanottuna ymmärrä miten Ed on näistä kuullut tai miksi minun piti keskeyttää Gatson-projektini lähteäkseni tänne. Mutta fuck if I care, mies on nero tai hullu, tai molempia. Jos käsky käy hypätä, niin toivotaan, että alhaalla ei ole mitään hirveän kovaa.

Mutta, mistä minun piti oikeastaan kirjoittaa sinulle, on Gatsoniin liittyvää. Kaveri on kuin vaiettu häpeällinen luuranko GoGamen historiassa, vaikka voisi sanoa, että suorastaan yksin hänen ansiotaan on se, että tiedämme Vierailijoista ja monista muista maailmaamme kohdistuvista uhista niinkin paljon kuin tiedämme. Voisi sanoa, että ilman Gatsonia olisimme vain yksi täysin ignorantti suuryhtiö muiden joukossa ilman jaloja päämääriä. Mutta silti mies mainitaan vain parissa virallisessa arkistossa olevassa tekstissä. Onko kyse siitä, että hän ei ole syntynyt Croatoalla? Olemmeko rasisteja tai nationalisteja tai jotain muita isteja?

Tiedän, että olet ollut vastuussa Euroopasta 20-luvun lopulla ja 30-luvulla, joten minun on pakko kysyä, että voitko kertoa miehestä yhtään mitään enempää kuin mitä virallisissa kirjoituksissa mainitaan? Mitään tekstejä, joita ei virallisesti raportoitu, jotain valokuvia miehestä, päiväkirjoja, kirjeitä? Mitään? Jos sinulla on jotain, lähetätkö ne pääkonttorille minun nimelläni.

Oheessa C-kasetti, jossa nauhoite Mayn keikalta. Ehkä sinä ymmärrät paremmin mikä siinä on Edwardin huomion arvoista. Kaipaan sinua. Jos saan jotenkin järjestettyä asiat, tulen käymään luonasi. Olisi mukava kuulla uutta tuotantoasi.

Rakkaudella, 

Samantha Belial

 

 

Paikalla olevat käyttäjät

Paikalla on tällä hetkellä 0 käyttäjää ja 0 vierasta.

Syötteet

Julkaise syötteitä