• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • warning: Creating default object from empty value in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/date/date/date.module on line 661.
 

Hahmot

Perusajatuksia hahmoista.

Uudet hahmot luodaan vasta pelipaikalle saavuttua.

Etukäteen oman hahmon liiallinen miettiminen on ajanhukkaa, sillä muut pelaajat ja heidän mielipiteensä määrittelevät paljon hahmoasi.

Tässä jotain perusajatuksia, jota kaikki hahmot noudattavat:

20-vuotiaita. Täyttäneet 20 viimeisen puolen vuoden sisään. Croatoassa täysi-ikäisyyden raja on 20 vuotta.

Ulkomaalaisia. Hahmot eivät ole syntyperäisiä croatoalaisia, mutta omaavat kaksoiskansalaisuuden Edward Gogin avustuksella.

Osaavia ja tietäviä, mutta suurella mittakaavalla vasta ottamassa ensiaskelia maailmassa. Mieti itseäsi 20-vuotiaana. Omaavat taitopohjan, josta on iloa ensimäisellä pelikerralla, johon tulevat.

Hahmot ovat kokeneet nuoren elämänsä aikana jotain yliluonnollista. Tämä voi olla esim. uskonnollinen kokemus, näky, onnistunut ouja-sessio, keskustelu kuolleen isoäitinsä kanssa tai jotain muuta. Yliluonnollinen kokemus pitäisi olla kuitenkin sellainen, että sitä on mahdoton konkreettisesti todistaa tapahtuneeksi kenellekkään, joka ei ollut paikalla kun se tapahtui.

Hahmot ovat töissä GoGamille, joka on jo 1900-luvun alussa suuri kuljetusalan yhtiö, mutta josta on tulossa seuraavan vuosisadan aikana yksi maailman tärkeimmistä teollisuus- ja viihdevaikuttajista. Ja he ovat tehneet sinunkaupat Edward Gogin, GoGamin johtajan kanssa.

Tämä lista kasvaa kun unohtuneita asioita tulee taas mieleen.

 

Paikalla olevat käyttäjät

Paikalla on tällä hetkellä 0 käyttäjää ja 0 vierasta.

Syötteet

Julkaise syötteitä