• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • warning: Creating default object from empty value in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/date/date/date.module on line 661.
 

Kuoro

(I, tutkimustilanne 100%, 1924)

Olemme tehneet läpimurron ja onnistuneet aktivoimaan "Kuoron". Metallinäytteet, joita olimme tutkineet reagoivat vihdoinkin ja vaikuttavat nyt enemmän merkittävältä kuin muutama klöntti alhaisessa lämpötilassa sulavaa metallia.. Emme ole havainneet minkäänlaisia merkkejä siitä, että metalli olisi jollain tavalla "elävä" tai "tiedostava". Metalli kuitenkin osoittaa erikoisia piirteitä kuten sen, että se, suurissa lämpötiloissa, hitaasti absorboi hiiltä itseensä ja muuttaa sitä itsensä kaltaiseksi. Tämän reaktion avulla on saatu moninkertaistettu tutkittavan Kuoron määrä.

Aktivoituna metalli reagoi biologiseen ärsykkeeseen, muuttaen muotoaan ja kiinteyttään riippuen saamastaan ärsykkeestä. Näemme mahdollisuuksia käyttäää tätä tulevaisuudessa Gogamin aseteollisuudessa - jos saisimme jotenkin materian reagoimaan niin, että se kovettuu tietyissä olosuhteissa, siitä voisi olla hyötyä jonkinlaisena henkilökohtaisena suojana. Elämme mielenkiintoisia aikoja.

PS. Olemme jakaneet puolet näytteestä Thule-seuralle Jonathan Mammonin pyynnöstä, odotamme heiltä omaa raporttia lähitulevaisuudessa.

(I, tutkimustilanne 70%, 1921)

Onnistuneen kaivauksen ikiroutaan tuloksena saimme käsiimme pienen näytteen jostain, jonka voisimme olettaa olevan osa Kuoroa. Noin puoli desilitraa jonkinlaista nestemäistä metallia. Tämä palanen on siirretty Gogamin Saksassa sijaitsevaan laboratorioon tutkittavaksi ja projektille on siirretty merkittävä määrä varoja.

Alustava arvio Tohtori Agilolfingiltä on, että jos tämä aine on osa "Kuoroa", josta vuoden 1913 merkinnöissä on puhe, se on kuollut vuosien varrella. Kuitenkin aineella on erikoisia ominaisuuksia, joiden tutkiminen on varmasti mielenkiintoista tulevina vuosina.

(I, tutkimustilanne 30%, 1914)

Tällä hetkellä kaikki, mitä tiedämme Kuorosta on se mitä siitä on kirjoitettu vuonna 1913 arkistoihimme. Jos jatkamme tutkimuksia, tarkoitus on kaivaa louhoukseen, johon Kuoro on sinetöity, pieni tunneli ja kerätä näyte tarkempaa tutkimusta varten. Odotamme lisäohjeistusta.

Pelimekaaninen hyöty

Hahmo voi pelikerran alussa pyytää itselleen palan Kuoroa. Se toimitetaan hahmolle ennen laivamatkaa Croatoalta ulos.

 

Paikalla olevat käyttäjät

Paikalla on tällä hetkellä 0 käyttäjää ja 0 vierasta.

Syötteet

Julkaise syötteitä