• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • warning: Creating default object from empty value in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/date/date/date.module on line 661.
 

Prekognitio

Enneunet

Enneunia näkevien ihmisten määrä on lähtenyt kasvuun vuoden 1908 tapahtumien jälkeen. Croatoalaisista arviolta 0.1% näkee jonkinlaisia etiäisiä. Edward Gog on pyrkinyt palkkaamaan alaan erikoistuneita ihmisiä alaisikseen selvittääkseen asiaa tarkemmin.

Päivitys 1925: Croatoan väestöstä vain 0.01% näkee enneunia/etiäisiä.

Konsistenssi epäkonsistenssi

Näyt, joista enneunet kertovat, komppaavat usein toisiaan, muodostaen ja vahvistaen kuvaa tapahtumasta tai sitä ympäröivästä tilanteesta. Kuitenkin muodostunut kuva ei aina toteudu, joka filosofien mielestä viittaisi vapaan tahdon olemassaoloon.

Pelimekaaninen hyöty (Prekognitio I)

Hahmojen vielä ollessa Croatoalla, hahmot voivat kysyä Gogamin johtajalta siitä, onko tapahtumaan liittynyt mitään enteitä tai näkyjä. Ja kun Johtaja on kertonut tilanteen, pelaajat voivat kertaalleen vaihtaa käsikorttinsa.

Joko koko käsi tai ei ollenkaan. Kortit, joista pelaajat luopuvat sekoitetaan takaisin pakkaan ja pakka leikataan uudelleen ennen kuin pelaajat nostavat uudet kädet (eli mahdollisuus on siihen, että sama kortti tulee käteen uudelleen)

Pelimekaaninen hyöty (Taikuus I + Prekognitio I)

Hahmo voi suorittaa rituaalin saadakseen ennenäkyjä, joilla voi käyttää valkoisen kiven saadakseen vaihtaa kädessään olevat kortit (kuten yllä)

 

Paikalla olevat käyttäjät

Paikalla on tällä hetkellä 0 käyttäjää ja 0 vierasta.

Syötteet

Julkaise syötteitä