• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • warning: Creating default object from empty value in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/date/date/date.module on line 661.
 

Re: 1990, raportit

Vastaanottaja:

ääritumpelot töhöidioo

kusipäisten ääliöiden kupeista pudonn

JOHTOKUNTA

 

Raportti

1990, jossain hiekassa

 

Tehtävä suoritettu, oletan. Tiedättekö itsekään mitä ihmettä, ikinä? Tai tiedänhän minä vastauksen. Haluaisinpa etten tietäisi. Miksi edes kirjoitan tätä? Eikö teillä ole mitään häpyä?

Vanhojen tuttujen tapaamisen ja kourallisen vaihtoehdoistaan äimistyneiden ja sodalta säästyneiden ihmisten ja suorastaan maalauksellisen komean coup de gracen ja voimansa menettäneen Kuoleman JA todennäköisesti riemastuneen Muinaisen paikallisen poseeraajan lisäksi en voi sanoa paljoakaan mitä jo ette tietäisi, tai mitä ette tiedä mutta ette kuitenkaan tietäisi mitä sillä tehdä jos tietäisitte, tai muutakaan, koska en halua. Olette ääliöitä ja pahinta on että tiedän miksi, ja siksi häpeän muiden puolesta jotka eivät onnekseen tiedä. Kaikki nuo helvetin töhöt, aikojen alusta asti. Oikeasti, jumalauta.

 

 

Parhain terveisin, JB/K

 

Paikalla olevat käyttäjät

Paikalla on tällä hetkellä 0 käyttäjää ja 0 vierasta.

Syötteet

Julkaise syötteitä