• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • warning: Creating default object from empty value in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/date/date/date.module on line 661.
 

Re: 1997, Raportit

Käyttäjän Lop kuva

 

Elize 1: "Lady Elize!"

Elize 2: "Ihana tavata, Lady Elize!"

Elize 3, 4 & 5: Kohteliasta nyökkäilyä ja tyhjänpäiväisyyksien vaihtoa, pientä small talkia säästä ja sienistä. Ja, ennen kaikkea, teetä ja skonsseja.

Elize 1: "Rakas vasta ruumiiseen palannut sisareni! Ihana tavata itseni täällä sieniluolissa! Pitäisikö tässä tilanteessa käyttää kuninkaallista muotoa vai monikkoa? Ja onko sillä väliä? Tunsimme yhteyden SIENEEN! Mitä tapahtui? Olimme - ja tottakai yhä olemme - valmistautuneet loppuun ja uuteen alkuun, ja vain odotamme olevaisuutemme muutosta, mutta emme olleet odottaneet tätä!"

Elizet 3, 4 & 5, teekuppien lomasta: Nyökyttelyä, uteliaita ilmeitä, hyväksyvää hyminää.

Elize 2: "Rakas Me, olemme mahtavuuden ruumiillistuma. Ihana, mahtava, ja ennenkaikkea juuri sitä mitä tämä planeettaparka tarvitsee: se mitä tunsitte täällä luolissa oli se miten estimme - yhteistyössä kahden Asiamiehen kanssa - maailmanlopun. Taas kerran, joten se ei ole mielenkiintoista, maailmahan on loppumassa ties milloin, mutta mikä tärkeintä: opin totuuden Asiamiehistä! Ja, ennen kaikkea, luultavimman totuuden Johtokunnasta! Anna kun aloitamme alusta. Meidät kutsuttiin tällä kertaa suorittamaan ensikohtaaminen Halleyn komeetalla ratsastavien muukalaisten kanssa. Nämä olivat lähettäneet viestin, jossa ilmoittivat olevansa tulossa rauhassa ja haluavansa tavata johtajamme. Asiamiehinä me olemme maailman kuohuvinta kermaa, timantteja lantakasan päällä, Alfayksilöitä neanderaalien joukossa - siis me, Me, käyttämättä kuninkaallista puhuttelumuotoa ja viitaten meihin ylipäätään - olemme tämän maailman johtajia. Susia, joiden kohtalona ja taakkana on paimentaa lampaita."

Elize 4: Kohteliasta nyökyttelyä.

Elize 2: "Mutta, rakas Me! Vajoamme turhanpäiväisyyksiin! Meidän noituutemme löysi Vanhaa Kaupunkia ympäröivän muurin tarkoituksen, ja tien ohi muurista, jola pysäyttäisi jopa  יהוה -paran, jos häntä tässä maailmankaikkeuden versiossa olisi. Siihenhän se oli suunniteltukin. Ja kävin lyhyellä aikamatkalla vuodessa 2012! Ja maailma on muuttunut silloin! Mutta siitä kerron myöhemmin. Matkasimme Vermontiin, tästä on turha puhua enempää, koloniat nyt ovat mitä ovat."

Loput Elizet: Nyökyttelyä ja yleistä paheksuntaa.

Elize 2: "Kuljimme metsään odottamaan muukalaisia, tästäkään on turha puhua. Kohtalomme on mitä selvin, ei ollut sinänsä syytä vaivautua tämän tehtävän puolesta, kunnes! Tiedätkö! Me saimme selville mitä, mistä ja miksi Asiamiehet ovat! Totuus oli niin ihmeellinen, hirvittävä ja ihana että hädin tuskin kykenemme sitä käsittämään! Mutta emme Me olisi Me jollemme kykenisi raskaisiinkin päätöksiin vailla hetken varoaikaa! Vapautin noituudellani kohtaamispaikan - ja meidän kaikkien - täyden potentiaalin, kaiken mitä voisi olla. Näimme muukalaiset täydessä loistossaan! Kuulimme totuuden sodasta, jonka kaikuja ihmiskunnan uskonnot ja folklore ovat täynnä! Sodasta, jonka tuloksia me olemme! Ja, ennen kaikkea, käynnistimme sodan taivaan ja helvetin välille! Taivas vain ei ole se, miksi me olemme sitä luulleet, ja me, langenneet voimat, olemme jotain aivan muuta! Pysäytimme vastustajiemme joukkojen hyökkäyksen hetkellisesti, mutta koska olemme itse nöyryys eikä olemuksessamme ole lainkaan turhaa hubrista, ja koska olemme rationaalisia ja vailla minkäänlaisia solipsismin oireita, emme voi kuvitella, että olisimme olleet voitokkaita yhtään pidemmällä ajalla. Vihollinen on hidastettu, mutta ei pysäytetty. Mutta tämä antaa meille aikaa."

Elize 1, siemaisten teetä: "Ihanaa! Olemme haltioissamme!"

Elize 4: "Ikävä kyllä emme ole. Vapautimme jo jokin aika sitten haltiamaan kulkemaan todellisuuksien välillä vailla siteitä: jos jokin osa suunnitelmistamme epäonnistuu, yksi osa Meistä kulkee vielä vapaana, ilman siteitä Yuggothin Konsensukseen."

Elize 3, kilistäen teekuppia: "Mitä nyt teemme, rakas Me?"

Elize 4, katse kriittisesti sieniskonssissa: "Odotamme. Pian tähdet ovat oikeassa asennossa ja on Sienten Messiaan aika. Meillä ei ole kiire."

Elize 5, nousten pöydästä: "On uhrausten aika. Palaamme Yuggothin alttarin osaksi."

Elize 1: "Meitä onkin sopivasti neljä. Erä Bridgeä?"

Elizet 2, 3 & 4: "Iä! Iä! Iä!"

 

Paikalla olevat käyttäjät

Paikalla on tällä hetkellä 0 käyttäjää ja 1 vieras.

Syötteet

Julkaise syötteitä