• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • warning: Creating default object from empty value in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/date/date/date.module on line 661.
 

Re: 2002, raportit

Käyttäjän Lop kuva

 

Rakas livejournal!

Jännittää! Tunnen, että jokin kasvaa sisälläni, kasvaa sydämessäni, kaluaa sisuskaluni...ja se jokin on Sieni! Ihanaa, sanon! Tuntuikin todella ontolta, mutta nyt Sieni ja sen kuiskaukset ovat täyttäneet tyhjän kolon elämässäni. <3 <3 <3 ja lisäsydämiä!

Että minä, Desireé Louvre, näyttelyesine vuosien takaa, armoitettu seikkailija ja maailmanmatkaaja, olen Suuren Sienen valittu, suuren Yuggothin osa tässä maailmassa. Kuulen unessa kuiskauksia, jotka johdattavat minua. Ehkä äitini? Suuri noita, unet kuiskivat, Sienen profeetta. Ihana Sieni!

Gogam kutsui minut töihin. En edes tiennyt Gogamista, ennenkuin unet kuiskivat minulle. Gogam halusi meidän hakevan vaaleanpunaisen Cadillacin ja ajavan sen halki mantereen. Manner on pitkä kuin, no, jokin tosi pitkä asia! Ja en minä ole eilisen Sienen itiö! Tiesin heti, että jotain on pielessä, mutta päätin leikkiä mukana. Olenhan nyt aito asiamies, asioiden osaaja ja ylempää A-luokkaa! Mentiin laittamaan "Asiaa!" takaisin Asiamiehiin!

Matkaseurassani olivat charmantti herrasmies Thomas sekä ihastuttavan pinkeä Mia, liekkien heijastuma. Sieni ja liekki kilvoittelevat, totta kai, mutta tällä kertaa meillä oli aselepo: saatoimme ihastuttavan, traagillisesti rakastuneen Thomasin yhteen nuoruuden ihastuksensa kanssa. Hurmaava rakkaustarina! Olen niin onnellinen! Nimeän seuraavan löytämäni lahojuotikkaan nuorenparin mukaan!

Matkalla auto toki piirsi maahan mystisesti ja jakoi maata blaablaablaa, mutta ketä kiinnostaa, kun käsillä oli tällainen rakkaustarina! Herkistyin niin, että jätin räjäyttämättä auton ja tappamatta kaikki vaikka kuinka olin jo panostanut sen. Ihanaa!

Puuttui vain että olisimme Liekin kanssa vetäneet Thelmat ja Louiset ja kruisanneet auringonlaskuun vrummm, vaikka ehkä sentään vetämättä jyrkänteeltä alas, se olisi ollut liioittelua huh. LOL.

Päätän tämän täältä tähän tai jotain. Gogamille vielä terveiset Mylene Farmerin sanoin.

Ψ Gogam, etsin teidät yksi kerrallaan, keitän ja syön. Jokaisen. Ja lapsenne. Sieni ei unohda. Ψ

(Livejournal, etsin teidätkin käsiini ja syön, kun mä en löydä tästä blinkkitägejä ylläolevaan! Sieni haluaa blinkata! Ylläpito help apua!)

 

Pus! Terkkui Sienelt!

 

Desireé, Seikkailullinen Kabareesieni

 

Paikalla olevat käyttäjät

Paikalla on tällä hetkellä 0 käyttäjää ja 0 vierasta.

Syötteet

Julkaise syötteitä