• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • warning: Creating default object from empty value in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/date/date/date.module on line 661.
 

Se

 

1908, 17. kesäkuuta Kivinen-Tunguska -joen lähellä, keskellä Venäjää, räjähti jotain. Jotain niin voimakasta, että sen arvioidaan kaataneen yli 80 miljoonaa puuta. Paikalliset, jotka näkivät tapahtuman, uskoivat maailmanlopun saapuneen. Edward Gogin sponsoroima tutkimusryhmä oli yksi monista paikalle lähteneistä. Tutkimusryhmän vaiheista tiedetään hyvin vähän tarkkaa tietoa, eikä sen jäsenetkään osaa kertoa mitä tarkalleen ottaen heille tapahtui, mutta he toivat takaisin Sen.

Se sijoitettiin aluksi Edward Gogin Kaupungissa sijaitsevan kartanon alla olevaan luolaan, jossa se sai olla toistakymmentä vuotta, ennen kuin tohtori Nigerin suunnitelmien perusteella se siirrettiin toiselle puolelle Croatoan saarta, ettei Kaupungissa asuvien ihmisten "henkinen presenssi" häiritsisi Sen "värinätaajuuksia", mitä lie tämä tarkoittikaan.

Fyysiset mitat

Se on ainakin osittain ontto ja sen sisälle mahtuu yht'aikaa useita ihmisiä. Ainakin kolme samaan aikaan. Se mahtuu juuri ja juuri 13m x 3m x 3m alueelle. Se vastaanottaa ja säilyttää lämpöä kohtalaisesti. Se, Nikola Teslan ja tohtori Nigerin sanoin sisältää paljon sellaista, jota alkeellinen tiede ei kykene selittämään, joka, tohtori Nigerin mukaan, tarkoittaa, että Se on mystistä alkuperää "tavallisen ja maallisen" sijaan. Väritykseltään Se on "maanvärinen", eli mahdollisesti ruskea, kellertävä, oranssi, harmaa tai muu vastaava väri.

Fyysinen altistuminen Sille

Yli 20 vuoden tutkimuksen jälkeen on pakko todeta, että pitkäaikainen altistuminen Sille ei juurikaan muuta henkilöitä, jotka Sen kanssa ovat tekemisissä. Sen kanssa pitkäaikainen työskentely on hankalaa johtuen ilmiöstä, joka pyyhkii yksityiskohdat Siitä ihmisten mielestä tehokkaasti kun he eivät ole enää Sen kanssa tekemisissä. Poikkeuksena tähän sääntöön ovat Nikola Tesla, tohtori Niger, ja joidenkin huhujen mukaan, myös edesmennyt Thomas Edison. Nämä miehet, jostain syystä, kykenevät jakamaan tietoa keskenään Siitä jopa silloin kun eivät Sen läsnäolossa. Syytä tähän ei ole selvillä.

Henkinen altistuminen Sille

Se vaimentaa "henkisesti vahvojen" ihmisten voimia läheisyydessään. Mikael Bael ja tohtori Niger kumpikin kuvaavat tätä ilmiönä enemmänkin "sympaattiseksi reaktioksi" kuin puhtaasti jonain, jonka Se pakottaa kohteeseensa. Vaan pikemminkin niin, että Sen läheisyys luo jonkinlaista henkisen tason turvallisuutta, joka saa "mystiset suojaukset" laukeamaan. Pienessä osassa Sille altistuneita ihmsiiä tämä aikaansaa persoonallisuuden muutoksia ja/tai lievää muistinmenetystä muissakin asioissa kuin niissä, jotka liittyvät suoraa Siihen. Sille altistuminen laajentaa myös havainnointikykyä, eritoten mitä tulee yliluonnollisiin aspekteihin maailmassa. (Esim. Tuntemattomat)

Havaitut aktivointitavat

Sähkö: Johtamalla sähkövirtaa Siihen, voidaan todennäköisyyttä persoonallisuuden muutoksiin kasvattaa viimeaikaisissa koehenkilöissä. Myös fyysisiä muutoksia on havaittu hyvin harvoin. 

Mystinen energia: Kanavoimalla mystistä energiaa Siihen kanavoija on onnistunut saamaan jonkinlaista käsitystä asioiden syy-seuraussuhteista.

Se ja Vierailijat

Tohtori Nigerin tutkimusten mukaan Sillä on erityinen suhde Vierailijoihin.

Pelimekaaninen käyttö

Se voidaan erityisesti aktivoida sähköllä hahmojen ollessa yhä Croatoalla käyttämällä voimakasta sähkövirtaa. Tämä on pyydettävä kyseiseltä projektijohtajalta erityisesti. Sen sähköllä aktivoiminen antaa kaikille pelaajahahmoille yhden ylimääräisen valkoisen kiven pelikerran ajaksi, mutta myös poistaa hahmolta yhden hänen määrittelevistä piirteistään pelikerran loppuun asti.

Hahmo voi linkittää itsensä Siihen hetkellisesti käyttämällä yhden valkoisen kiven (ja pelaamalla kortin, kuten kaikessa taikuudessa kuuluu). Onnistuneesta käytöstä seuraa yhtä korttia suurempi käden koko pelikerran ajaksi. Epäonnistumisesta yhtä pienempi.

 

 

Paikalla olevat käyttäjät

Paikalla on tällä hetkellä 0 käyttäjää ja 0 vierasta.

Syötteet

Julkaise syötteitä