• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • warning: Creating default object from empty value in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/date/date/date.module on line 661.
 

Sitomistaikuus

Yliluonnollisia entiteettejä on mahdollista sitoa paikkaan kovin yksinkertaisinkin menetelmin. Tarvitaan vain sopiva astia, johon olento saadaan pakotettua siksi aikaa kun se sidotaan ja sinetti, joka pitää entiteetin astiassa. Vaski vaikuttaisi historiallisen tutkimuksen perusteella olevan ideaali astian materiaali, ja Kuningas Solomonin suunnitelemat sinetit vaikuttavat järkevimmältä vaihtoehdolta. Itse sitomisrituaali on kohtalaisen yksinkertainen, vaikkakin pitkällinen suorittaa eikä vaadi juurikaan erityisiä ainesosia edellämainittujen lisäksi.

Pelimekaniikka

Sitomisrituaali noudattaa normaaleja taikuuden pelimekaanisia sääntöjä, Ja vaatii vähintään yhdestä kivestä luopumisen onnistuakseen pysyvästi.

Merkittäviä paikkoja, joissa sidontataikuuttaa on käytetty

Ontario, Kanada

Vanha louhos, joka on romautettu ja jonka päälle on valmistettu voimakas sinetti. Gogam on perustanut tutkimuskeskuksen louhoksen raunioiden yläpuolelle.

 

Paikalla olevat käyttäjät

Paikalla on tällä hetkellä 0 käyttäjää ja 0 vierasta.

Syötteet

Julkaise syötteitä