• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • warning: Creating default object from empty value in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/date/date/date.module on line 661.
 

T-420 Mihin iskemme seuraavan keihäänkärkemme?

Amazon, Etelä-Amerikka, I, Punainen kivi
13% (1 ääni)
Mississippi, Pohjois-Amerikka, II, Musta kivi
0% (0 ääntä)
Rein, Eurooppa, III, Musta kivi
0% (0 ääntä)
Niili, Afrikka, IV, Sininen kivi
50% (4 ääntä)
Yangtze, Aasia, V, Sininen kivi
0% (0 ääntä)
Murray, Australia, VI, Puinainen kivi
0% (0 ääntä)
Onyx, Etelämanner, VII, Valkoinen kivi
38% (3 ääntä)
Ääniä yhteensä: 8

Croatoa oli ikävä epäonnistuminen, yrityksistämme huolimatta nukkehallitsijamme Mike Uriel ei kyennyt luomaan Rakennuksesta tietä meille jota kulkea vapaasti.

Queens oli hyvä alku, vaikkakin kovin väkivaltainen ja vaati turhia ihmisuhreja.

Erinäiset tahot ovat pyrkineet rakentamaan matriiseja ympäri maailmaa voimistaakseen omia voimiaan. Mutta maailma on täynnä luontaisia vastineita näille. Minne niistä iskemme keihäämme seuraavaksi? Mikä on seuraava rantautumispisteemme? Mistä tulee Johtokunnan koti tässä maailmassa?

Kysely on auki kaksi viikkoa. Niiden jotka ovat Johtokunnan kanssa tasavertaisessa asemassa, äänet lasketaan kahden veroisina.

 

Paikalla olevat käyttäjät

Paikalla on tällä hetkellä 0 käyttäjää ja 0 vierasta.

Syötteet

Julkaise syötteitä