• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • warning: Creating default object from empty value in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/date/date/date.module on line 661.
 

T-450: Kenet tuhoamme/alistamme valtaamme ensimmäisenä?

Gogam, vanha yhteistyökumppanimme
10% (2 ääntä)
EPD, croatoalainen vakoojien verkko
0% (0 ääntä)
Seitsemän, outo salaseura, jolla on lonkeronsa maailmanpolitiikassa
38% (8 ääntä)
Suur-Itävalta-Unkari, eurooppalainen kansanmahti
5% (1 ääni)
Yhdysvallat ja Gatson Enterprises, suuryritys ja sitä tukeva valtio
10% (2 ääntä)
Neuvostoliitto, mikä lie muhiikaan rautaesiripun takana
0% (0 ääntä)
Siniset kuninkaat, hulluja henkiä jotka haluavat tuhota kaiken
24% (5 ääntä)
Tuntemattomat, tai mikä helvetti ne valkohuppuiset ovatkaan.
5% (1 ääni)
Ihan mikä tahansa, mikä liikkuu, kaiken pitää tuhoutua, isolla ryminällä
10% (2 ääntä)
Ääniä yhteensä: 21

On uuden ajan koitos. Johtokunta on vihdoin vapaampi toimimaan ilman Gogamin turhia rajoitteita, joten on ehkä aika myös hylätä se kuori, että teemme niin. Joten, mitä olemme tekemässä? Maailma on valmiina odottamassa, täynnä ihmeitä. Ja täynnä uhkia. Luonnollisia petoja ja erinäisiä rakennelmia jotka vastustavat meitä. Ketä vastaan suuntaamme toimemme ensimäisenä kun meillä on vihdoin siihen mahdollisuus.

Kysely on auki kaksi viikkoa. Niiden jotka ovat Johtokunnan kanssa tasavertaisessa asemassa, äänet lasketaan kahden veroisina.

 

Paikalla olevat käyttäjät

Paikalla on tällä hetkellä 0 käyttäjää ja 0 vierasta.

Syötteet

Julkaise syötteitä