• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • warning: Creating default object from empty value in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/date/date/date.module on line 661.
 

Taudit ja taikuus

Taikuus ja sairastelu eivät kovin usein kulje käsi kädessä, mutta näyttäisi siltä, että voimakkaat olennot pystyvät aiheuttamaan sairaudenkaltaisia oireita uhreissaan. Taudit tällöin usein ilmenevät tavallisina tauteina, mutta oireiden ilmenemisnopeus voi olla moninkertainen tavalliseen sairauteen verrattuna, eikä parannusta välttämättä löydy perinteisillä menetelmillä.

Myös mainitsemisen arvoisena tässä yhteydessä on Kuorona tunnettu entiteetti tai entiteetit, jotka voidaan jossain määrin laskea yliluonnolliseksi sairaudeksi, Kuoron vaikutuksen levitessä ainakin veren kautta, mahdollisesti myös helpommin.

Pelimekaniikka

Luonnollisten sairauksien oireita voidaan lievittää taiallisesti normaaleja magiasääntöjä noudattaen, mutta varsinainen parantaminen vaatii myös lepoa. 

Yliluonnollisten sairauksien kanssa kyse on vastakkainasettelusta taudin luojan tai sitä vastaavan voiman voimataso ja parantajan kyvykkyys.

 

Paikalla olevat käyttäjät

Paikalla on tällä hetkellä 0 käyttäjää ja 0 vierasta.

Syötteet

Julkaise syötteitä