• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • warning: Creating default object from empty value in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/date/date/date.module on line 661.
 

Tervetuloa Vuosisataan

Ihminen, käännä katseesi kohti Magogin maata, kohti Gogia, Mesekin ja Tubalin ylintä ruhtinasta, ja julista hänelle tuomio. Sano hänelle: Näin sanoo Herra Jumala: Gog, Mesekin ja Tubalin ylin ruhtinas, minä käyn sinua vastaan! Minä kuljetan sinua paikasta toiseen, minä panen koukut leukoihisi ja tuon nähtäväksi sinut ja koko sotajoukkosi, hevosesi ja ratsumiehesi, kaikki täysissä varusteissa, koko suuren joukkosi pitkine ja pyöreine kilpineen, miekkamiehiä kaikki. Heidän kanssaan ovat Persian, Nubian ja Putin miehet, kaikilla kilvet ja kypärät, heidän kanssaan ovat Gomer ja Bet-Togarma, kaikki perimmän pohjoisen joukot -- sinun kanssasi on monia kansoja.'

Hesekiel 38:2-6

Ensin, käytännön pahoittelu sivuston puolikielisyydestä. Tätä tullaan korjaamaan aikanaan.

1908, 17. kesäkuuta Kivinen-Tunguska -joen lähellä, keskellä Venäjää, räjähti jotain. Jotain niin voimakasta, että sen arvioidaan kaataneen yli 80 miljoonaa puuta. Paikalliset, jotka näkivät tapahtuman, uskoivat maailmanlopun saapuneen. Siitä on kohta kolme vuotta. Emme usko heidän olleen väärässä.

Mikä vuosisata oikein on? Vuosisata on pöytäroolipelikampanja, jossa pelataan kuvitteelliseen Croatoan saarivaltioon liittyviä tarinoita sadan vuoden ajalta. Ensimäinen peli sijoittuu vuoteen 1912, viimeinen vuoteen 2012. Peli on tyyliltään immersio- ja tarinavetoinen, gamististen piirteiden jäädessä taka-alalle.

Ensimäinen peli pelataan 27. maaliskuuta 2010 ja kampanjaa jatketaan tästä 1-2 viikon välein, vaihtuvalla pelaajaporukalla. Käytännössä jokaisen pelikerran on tarkoitus olla itsenäinen one-shot, jossa on 2-3 pelaajaa.

Pelit pelataan Helsingissä.Tarkka pelipaikka riippuu pelaajista.

Pelaajat säilyttävät hahmonsa pelistä toiseen, jolloin oneshoteista muodostuu pikkuhiljaa hahmon näkökulmasta kokonaisuus. Tätä järjestelyä sovellettiin toimivasti Rakennus -pelissä, joten oletettavasti se toimii nytkin ihan yhtä hyvin. Pelissä käytetään Rakennuksen ja Käärmeuurnan pelimekaniikkaa.

Pelin hahmot ovat vaihtelevia, Edward Gogiin, Croatoaan, tai Gogam-yhtiöön liittyviä henkilöitä. Tarkempi hahmokuvaus riippuu ensimäisestä pelistä, johon pelaaja ottaa osaa.

Lisää infoa ensimäisestä kampanjan osasta: http://mekanismi.sange.fi/pmwiki/pmwiki.php/Vuosisata/Vuosisata

 

 

Paikalla olevat käyttäjät

Paikalla on tällä hetkellä 0 käyttäjää ja 0 vierasta.

Syötteet

Julkaise syötteitä