• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 906.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • warning: Creating default object from empty value in /home/vuosisat/public_html/sites/all/modules/date/date/date.module on line 661.
 

Tuntemattomat

"Me emme ole yksin tässä pelissä enää. Emme varmaan ikinä olleetkaan"

 - Timothy Nergal, Gogamin Euroopan operaatioiden johtaja.

Gogamin operaatiota tarkkaillaan. Tarkkailevaa tahoa on ruvettu kutsumaan sisäisesti "Tuntemattomiksi" tai "Toisiksi". Mikä tekee näistä "Toisista" Gogamin kannalta erittäin merkittäviä on se, että he tuntuvat omaavan samanlaisen verhon, mikä pitää "Sen" olemuksen salassa vuoden toisensa jälkeen. Tuntemattomien kuvailu jälkikäteen on vaikeaa, lähes mahdotonta.

(II) Viimeaikaisten huomioiden valossa on helppo sanoa, että "Tuntemattomat" eivät ole suoranainen uhka Gogamin toimille, mutta vähintäänkin kiinnostuneita niistä. Tämänhetkinen spekulaatio on, että Tuntemattomat eivät ole täysin inhimillisiä, vaan kenties jotain joka vain ulkoisesti vaikuttaa inhimillisestä. Aineiston perusteella, jota Gogamin työntekijät ovat toimittaneet, Tohtori Pluvis Niger on ehdottanut, että jos operatiiveilla tulee mahdollisuus päästää tällainen "Tuntematon" päiviltä ja toimittaa sen ruumis ruumiinavausta varten Nigerille, hän olisi kovin tyytyväinen tästä ja se edistäisi tutkimusta eksponentiaalisesti.

Tuntemattomia on mahdoton havaita ilman Sen vaikutukselle altistumista ja silloinkin muistikuvat, jotka näistä jää, ovat vähäiset.. Henkilöt, jotka ovat olleet tekemisissä Tuntemattomien kanssa ilman kontaktia Siihen eivät muista erityisesti huomioineensa mitään erityistä, kun taas Sen kanssa tekemisissä olleet muistavat kohdanneensa "jotain". Tuntemattomat tunnistaa tämän lisäksi mustasta kolmiosaisesta puvusta, jota ilman niitä ei nähdä missään ja joka harvemmin sopii tilanteeseen, jossa heitä nähdään.

Tohtori Alexander Smythen muistiinpanot

Havainnot:
Tuntemattomia havaitaan lähes poikkeuksetta paikoissa ja tilanteissa joissa tapahtuu jotain historiallista tai merkittävää. Heitä on hyvin vaikea löytää muutoin kuin olemalla itse paikalla jollain tapaa merkittävässä paikassa tiettynä hetkenä.

Käytös:
Tuntemattomat pysyvät omissa oloissaan ja tarkkailevat. Vaikuttavat passiivisilta ja rauhallisilta. Muistikuvat hiestä ja keskusteluista heidän kanssaan ovat häilyviä. Olen huomannut että kun Gogamin työntekijöitä on paikalla, Tuntemattomat tarkkailevat heitä erityisesti.

Teoria, vahvistamatta:
Tuntemattomat tuntuvat hermostuvan, jos koetamme puuttua tapahtumien kulkuun. Egyptissä ne seuraisivat tilannetta passiivisesti, mutta kun keskeytimme haudan avaamisen ja halusimme keskustella kaivausten johtajan kanssa, Tuntemattomat alkoivat heti liikehtiä, ikäänkuin he olisivat halunneet vahvistaa että taphtuu se mitä pitääkin, eli hauta avataan. Heti kun työt jatkuivat, Tuntemattomat rauhoittuivat saman tien. Tämä oli ainoa kerta kun todistin tällaista käytöstä itse, muiden työntekijöiden raportit ja kertomukset täsmäävät teorian kanssa, mutta lisätutkimuksia täytyy tehdä.

Tuntemattomien agenda liittyy siis nähdäkseni jollain tapaa todellisuuden tai aikajatkumon rakenteen valvontaan. He koettavat mahdollisesti pitää huolta siitä että kaikki tapahtuu niin kuin pitääkin. On mahdollista että heillä on kyky nähdä tulevaa ja he pyrkivät pitämään huolen siitä että todellisuus liikkuu heidän kannaltaan parhaaseen suuntaan, mikä se sitten ikinä onkaan.

Pelimekaniikka (I)

Tuntemattomista ei jää juuri mitään käytännön muistikuvaa hahmojen mieleen. Keskustelut, joita heidän kanssaan käydään pysyvät kyllä muistissa, mutta tarkempi mielikuva siitä, kenen kanssa ne on käyty on häilyväistä. 

Tuntemattomiin minkäänlaisen pelimekaanisen vaikutuksen aikaansaaminen on yhtä astetta tavallista vaikeampaa.

Pelimekaniikka (II)

Vaikka Tuntemattomien tutkimus ei tuota kovin suurta käytännön iloa heidän unohtuvaisen luonteensa takia, se avaa silti uusia näkökulmia maailmankaikkeuden rakennelmiin. Tai rakennuksiin.

Rakennus

2005 ->
13

Fri

Vuosi: ??
Genre: Realistinen nykypäivä
Hahmot: Yliluonnollisesta tietoisia, Croatoalla asustavia ja tällä hetkellä rahavaikeuksissa olevia.
Pelaajia: 2
Tyyppi: Toistuva

http://www.flickr.com/photos/rosemania/86746793/ / CC-by 2.0
http://www.flickr.com/photos/gsfc/4721194221/ / CC-by 2.0

Joka perjantai 13. päivä pelattava Rakennus-kampanjan pelikerta. Peliin ilmoittaudutaan pelinjohtajalle pelipäivänä klo 09:00 jälkeen puhelimitse.

 

Paikalla olevat käyttäjät

Paikalla on tällä hetkellä 0 käyttäjää ja 0 vierasta.

Syötteet

Julkaise syötteitä